Bort med vinterkläderna!

Nu är vi inne i maj, och har kunnat börja nyttja vår trädgård ett tag nu. Det är trevligt och roligt, inte minst för att det är dags att flytta ut trädgårdsmöblerna för att verkligen kunna njuta fullt ut av våren och sommaren. Det gäller ju att passa på när solen skiner – vem vet, har vi otur kommer den där soldagen följas av dagar eller till och med veckor där det regnar, regnar och sedan regnar lite till. En del somrar har det ju varit så att vi knappt fått en enda dag utan regn. Låt oss hoppas att den här sommaren inte blir en av dem, utan tvärtom den sortens sommar som ger mest sol, kanske varvat med några sköna svalkande sommarregn (för växternas skull, så att trädgården kan blomma, och så att bönderna inte behöver slita sitt hår).

Bort med vinterkläder & sånt

En hund i vinterskrud.

Även hundar kan behöva vinterkläder!

Nu kan vi äntligen ställa undan alla vinterkläder, tjocka täckjackor, varma skor och liknande. Sådant som vi inte kommer att behöva under sommaren om inte någonting väldigt extremt skulle inträffa. Alla olika saker som hör vinterhalvåret till ska bort, och sommargrejorna fram. Problemet där är att vintergrejor i allmänhet tar mer plats än sommargrejor, så det kan bli svårt att få plats med saker och ting. Det är ett problem som verkar återkomma år efter år, så nu har vi bestämt oss för att göra någonting åt saken, genom att skaffa lite extra förvaringsutrymme.

En ny garderob

Lösningen är lika enkel som den är självklar. Det är bara att köpa en ny garderob, helt enkelt, att förvara sakerna i. En garderob tar ju upp plats också, men är mycket mer praktisk att förvara saker i än att, tja, låta dem vara framme. Vi kollade på flera olika garderober innan vi till slut hittade en som vi tyckte var mycket praktisk, hos Chilli. Så här lite i efterhand så kan vi säga att vi hade rätt. Den ÄR praktisk, och alldeles utmärkt att ha täckjackor, vinterskor och allt sådant i, i väntan på att sommaren ska gå över och det ska bli höst igen. Vilket vi hoppas tar LÅNG tid!

Det här inlägget postades i Bloggen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *