Rusta för nästa sommar!

Det är väntans tider vi befinner oss i just nu. Det känns lite som att sommaren lever på lånad tid, och när som helst så kommer hösten braka in med 5-6 plusgrader, mörker och massa regn. Men bara för att vädret tillfälligt inte säger det så betyder det inte att marknaden inte insett att det är höst. Det betyder att de stora höstreorna börjar rulla ut, och i kombination med det så finns det fina fynd att göra inför nästa sommar. Här kommer vi med några tips till trädgården:

 1. Grill
  Kanske det mest klassiska med sommaren, och definitivt något som uppskattas av alla. Under våren är grillarna riktigt dyra, men när sommaren börjar ta slut så går priset istället ner då alla som finns i lager ska säljas ut. Det är nu som det är läge att slå till på den där grillen som du har gått runt och drömt om hela sommaren, för det finns en stor chans att den är nedsatt rejält i pris nu under hösten!
 2. Växthus
  Det här är kanske inte en kategori som skiftar väldigt mycket i pris, men om det är något tillfälle under året som du ska köpa växthus så är det nu under hösten! Lagren ska tömmas på sommarens nyheter och har du riktigt tur så skulle du kunna komma över ett växthus till halva priset. Är du dessutom riktigt snabb så kan du har det färdigmonterat innan det blir för kallt, och då är det bara att börja odla när våren börjar närma sig nästa år.
 3. Barnpool
  Det är många badglada barn som har fått sina somrar förgyllda av pooler. Dock är de ganska dyra, speciellt under vår och sommar, men nu under hösten så är det verkligen läge att skaffa en barnpool för barnen. Även om du kanske kan behöva stå ut med lite sura miner nu under hösten (då ungarna inte kan bada i den) så kommer du vara betydligt gladare när det bara är att montera upp en helt ny barnpool när värmen kommer tillbaka. Du kan hitta riktigt fina barnpooler på bland annat trademax.se.
 4. Trädgårdsmöbler
  Höst och vinter är verkligen det rätta tillfället att investera i nya möbler till trädgården. Vi vet, det kommer kännas jobbigt att inte få använda dem på ett halvår, men tänk på att du kommer att spara mycket pengar på något som du endast har kunnat drömma om tidigare. Med andra ord så kan vi inte uppmana dig nog tydligt – surfa runt och titta var du kan hitta dina nästa trädgårdsmöbler till ett väldigt bra pris.
Det här inlägget postades i Bloggen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.