Vårkänslor i luften

Vintern håller så sakteliga på att gå över i vår vilket vi på Trädgårdsrundan ser mycket fram mot. Vintern har ju sina poänger, men för en trädgårdsälskare så är det lite av en ”död” säsong. Våren, däremot, är en av de mest aktiva årstiderna när det gäller trädgårdar. Det är mycket som ska göras, nya buskar och blommor ska planteras och det ena med det andra. Ännu har inte våren kommit till hela landet, men den är på god väg, och det är med andra ord hög tid att börja planera. Vad planerar du att göra med din trädgård i år? Eller känner du att din trädgård är ”färdig”, uppvuxen och fin, och det mest handlar om underhållsarbete, och väntan på att kunna sitta i en solstol och njuta?

Tid för många aktiviteter
Men våren innebär inte bara spännande trädgårdsbestyr utan bjuder in till många olika aktiviteter. Även om det finns de som älskar snö och vinteraktiviteter som skidåkning så är vi många som nog föredrar när det är lite varmare, och att löp- eller cykelträning är att föredra framför skridsko- och skidåkning. Att ge sig ut i löpspåren när grönskan börjar komma och det ännu inte är stekhett på dagarna är väldigt trevligt och ett utmärkt sätt att hålla sig i form på. Det är helt enkelt dags att göra någonting åt vinterns stillasittande och all jul- och nyårsmat som man har ätit.

Tillskott
Vi skulle också vilja passa på att propagera lite för proteintillskott, som gör att man kan få ut det mesta möjliga av sin träning. Det viktigaste är givetvis att man äter en bra och balanserad kost, men proteintillskott är någonting som definitivt inte skadar. Proteintillskott gör att musklerna får det protein de behöver för att verkligen kunna växa till sig. Det finns flera olika sorters proteintillskott att välja mellan; vissa som passar bäst för styrketräning, medan andra passar bättre för den som uthållighetstränar. Oavsett vilken sorts träning du tänker ägna dig åt i vår så finns det ett proteintillskott som passar dig och gör att din träning får maximal effekt. Så att du verkligen kan bygga upp din kropp och få den energi som krävs för att pyssla i trädgården hela våren, sommaren och hösten.

Det här inlägget postades i Bloggen. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *